Afsked med sundhedsplejebloggen

Kære følgere og læsere af min sundhedsplejeblog. Jeg har besluttet at nedlægge denne blog af forskellige årsager. Jeg siger tak til jer, der har læst mine blogindlæg og hvis I vil gemme nogle af emnerne, må I være venlige at udskrive dem. Når bloggen nedlægges fra udgangen af marts 2019 vil intet være at finde mere på nettet. Jeg har tanker om at udgive de vigtigste kapitler i en bogform for at mindes de mange gode år, jeg har haft i sundhedsplejen.

Baby Cocoon
istock jeg har købt adgang til billedet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s