Hurtigt mellemmåltid

 

Har man små børn er der én ting, der er sikker:

At de hurtigt bliver sultne og ofte må man have noget parat, mens man laver mad til hovedmåltiderne. Noget der gør lykke i alle aldre og så snart barnet kan sidde med noget i hånden, er hjemmelavede klatkager.

De kan laves af en rest grød. Man tilsætter et eller to æg og lidt mælk og hvedemel, evt vanilijepulver og kardemomme. Pisker det godt sammen til en tyk sovs og steger dem på panden i små runde klatter uden at branke dem.

En anden variation er bananklatkager. Man pisker en bananer og to æg med ca en lille kop mel med en smule bagepulver i.

Har man ikke en køkkenmaskine eller blender, moses bananen med gaffel og piskes sammen med det øvrige.

Æggene i opskrifterne gør at dejen let stivner på panden. De bruges i ulvetimen eller til dessert eller på tur.

Det er så dejligt for barnet at “kunne” selv så disse er nemme at tygge og for én der kun har gummerne.

Linus med brød
8 mdrs baby med brød i hånden

Andre ting man kan have parat i køleskabet er kogte stykker gulerod, som et barn fra 8 mdr kan side med uden at få galt i halsen

Pærer skal altid skrælles, da man ikke kan være sikker på at pesticidrester sidder tilbage i skrællen efter skylning.

Alt skal dog være under opsyn, da et lille barn kan få noget galt i halsen. Hav vand parat i kop og tilbyd barnet mange gange om dagen.

 

 

 

6 thoughts

 1. Jeg mener, at dette er rart , althrough jeg er 21 år gammel dreng , og har endnu ikke gift. Men Gud kaldte mig Abraham og gjorde mig en far til alle nationer , så jeg tror, ​​at jeg har mange børn i troen , som jeg prædiker de gode nyheder om Jesus Kristus . Nå dette var nyttigt for mig at forstå, at jeg skulle gøre dem til at forstå lidt efter lidt , så de ikke bliver kørt ned af så meget pres . Jeg tror, ​​at Gud har en stor plan for dig min ven . Og endelig jeg brugte google oversætte for dette budskab for jeg kender ikke dit sprog , tilgiv mig om eventuelle fejl i kommunikationen . Gud velsigne dig min ven .

  Liked by 1 person

   1. I’m Indian my friend, and I’m afraid that I only know three languages, which God has taught me, one the universal language of the heart, that is love, two well English and three Bengali our local language. I’m afraid I do not not Danish I typed my entire message in English and used Google translate to translate the entire thing to danish. God Bless you my friend. And nice to meet you.

    Liked by 1 person

   2. I’m just an instrument, please pray for me that I can always be his servant and love him, and love one another and love myself. Then only all things will be of any meaning as 1 Corinthians 13 says. Hallelujah Amen.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s