Butikken “Småfolk”

En af hverdagens glæder kan komme uventet

Forleden var jeg på kig efter en madkasse med hank! Et af mine børnebørn er begyndt i vuggestue og der vil man delagtiggøre selv de helt små í hverdagens pligter, nemlig at de selv skal bære deres madkasse til køleskabet. Det vil de helt sikkert gøre med glæde. Meget à propos den artikel, jeg netop anbefalede forleden af Thomas Skovbo om at lade børn stå på egne ben.

Jeg havde lidt tid i Aarhus og på vej til bilen i Vennelystparken kom jeg forbi en dejlig børnetøjs-og udstyrsforretning i Guldsmedegade 24, Småfolk. Jeg tænkte den så så indbydende ud, men jeg skulle jo bare se efter en madkasse med hank? Det er nok urealistisk at finde én sådan her.

Jeg faldt i snak med Pernille, som viste mig præsis den jeg skulle have og med trækager i, som en et-årig gerne vil lege med på børne Ikea komfuret derhjemme.

For mig blev det en dejlig oplevelse med en herlig snak i en skøn forretning med de dejligste ting til børn, bade tøj, udstyr til værelser og legetøj. De har en web shop naturligvis og lige nu så jeg der er 50 % på påske styles.

Billede fra Småfolks kataloget

swimwear-61-katalog-dk

Deres badetøj er UV beskyttet og fås i mange variationer og deres bomuldstøj er økotexmærket, således at I undgår giftpåvirkninger, som der ellers desværre kan være i tøj fra kemikalierester. Har man tid kan man gå i butikken ellers er det nemt at handle over nettet via deres webshop.


Det jeg nyder ved at opleve en rigtig fysisk butik er, når farver og design er en nydelse at se på og at man så også bliver venligt bemødt er et stor ekstra plus.

Det rørte mig dybt at Junosengen, der er brugt som baggrund er skabt af min venindes morfar Viggo Einfeldt. Dejligt at se den med det smukke sengetøj og sengerand. Jeg har skrevet noget om ham i en artikel på engelsk om det har interesse for nogen at dykke ned i, hvordan det kom sig, at man i design og opfindelser begyndte at tage mere hensyn til barnets behov end tidligere.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s